Welkom

Kwaliteitsvolle deuren

Kwaliteitsvolle deuren met een klassieke of moderne uitstraling die passen bij jou design en jou smaak. Met een ervaring en vakkennis van bijna 40 jaar, waarvan ruim 25 jaar als zelfstandig bedrijf ben je bij Benny Durinck op het juiste adres, zowel voor nieuwbouw, als voor vervanging van uw oude deuren. Wij werken vanuit onze eigen werkplaats en met onze eigen mensen.

Binnendeur Schrijnwerkerij Durinck

Ontdek ze allemaal

Uitgelichte deuren

---module---

"Onze deuren zijn zeer professioneel geplaatst en heel netjes afgewerkt. Zeker niet twijfelen om met hen samen te werken!"

Deuren

Ontdek ze allemaal

Laminaatvloeren

Een zeer grote keuze in materiaal, formaten en kleuren, en steeds kunt u rekenen op de beste kwaliteit en vakkundige plaatsing door onze ervaren vakmensen.

Laminaatvloeren geven zonder meer een absolute meerwaarde aan uw woning. Laminaat straalt altijd warmte en gezelligheid uit, is makkelijk in het onderhoud en is gewoonweg 'chique'!

Door de grote keuze in kleuren en designs vindt u steeds het gepaste laminaat voor elke leefruimte in uw huis aangepast aan uw persoonlijke smaak en stijl, en u kunt rekenen op onze ervaring om u te helpen bij de keuze.

Wij geven u ook alle nodige info om jarenlang van uw laminaatvloer te kunnen genieten.

Laminaat

Maak een afspraak en kom kijken in onze toonzaal in Sint-Niklaas

Trap

Ontdek ze allemaal

Trappen

Trappen worden 'op maat' gemaakt en deskundig geplaatst. Wij bieden een ruimekeuze aan hout- soorten en mogelijkheden.

Zowel voor nieuwbouw als renovatie kunt u bij ons terecht. Trappen zijn leverbaar in verschillende houtensoorten en kleuren, en volgens de stijl die het best past bij uw woning en uw smaak.

Laat je ogen genieten

Realisaties

Stuur ons een berichtje